لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک

لوله بازکنی پونک

در هر ساختمان، به طور متوسط، سالانه چندین بار لوله های فاضلاب دچار گرفتگی می شود، اغلب ما برای حل این مشکل به درب منزل مراجعه کرده و از میان دهها و بعضاً صدها برچسب یکی را انتخاب می کنیم و با آن تماس می گیریم.

لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک – لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک
ارائه کنندگان این خدمات، نرخ و قیمت مشخصی ندارند، و بعضاً در تهران با توجه به شرایط ظاهری و منطقه ای مشتری اعلام نرخ می کنند. برخی هم با تظاهر به اینکه مشکل بسیار حاد است و باید از «دورتراش» استفاده کنند، از مشتری مطالبه مبالغ گزافی می نمایند.
واقعیت این است که قیمت بسته به کیفیت کار بین ۶۰ هزار تومان تا ۲۰۰ هزار تومان متغیر است

لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک – لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک
پساب یا فاضلاب به بازمانده‌ها و دورریزی‌های عمدتاً مایع محلی، شهری یا صنعتی گفته می‌شود. شیوه گردآوری و دورریزی آن در هر منطقه، بسته به آگاهی محلی نسبت به محیط زیست فرق می‌کند.
سیستم‌های فاضلاب برای جمع‌آوری آب‌های سطحی یا فاضلاب‌های صنعتی در مجتمع‌های بزرگ صنعتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چون نفوذ سیالات به عمق خاک می‌تواند ضربه جبران ناپذیری را به پایه‌ها و تاسسیات زیر زمینی وارد نماید. فاضلاب شهری معمولاً فاضلاب ترکیبی یا فاضلاب بهداشتی را حمل کرده و آن را در یک تصفیه خانه، تصفیه می‌کند.
فاضلاب تصفیه شده از طریق نهرهای فاضلاب تخلیه می‌شود. فاضلاب تولید شده در مناطقی که به سیستم‌های فاضلاب متمرکز دسترسی ندارند بر سیستم‌های فاضلاب در محل تکیه می‌کنند. این فاضلاب‌ها به طور معمول یک گندانبار، زه‌کشی تخلیهٔ فاضلاب و یک بخش اختیاری تصفیه در محل دارند.

لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک – لوله بازکنی پونک – تخلیه چاه پونک

پساب یا گندآب زیر مجموعه‌ای از فاضلاب است که از مدفوع و ادرار تشکیل شده است اما اغلب به معنی هر نوع فاضلابی استفاده می‌شود. فاضلاب، شامل محصولات خانگی، شهری یا زباله‌های مایع صنعتی است که معمولاً از طریق یک لوله یا فاضلاب (بهداشتی یا ترکیبی) و گاهی اوقات در یک مخزن فاضلاب دفع می‌شود.

خوردگی، زنگ زدگی و آلودگی خاک از مهمترین دلایل جمع‌آوری آب و فاضلابهای صنعتی است. لوله و اتصالات پلی اتیلن با خواص ضدخوردگی و مقاومت در برابر انواع مواد شیمیائی راه حل مناسبی برای جمع‌آوری و انتقال سیالات فاضلابی است. سیستم فاضلاب یک زیر ساخت شامل لوله‌ها، پمپ‌ها، غربال و کانال‌ها و… می‌باشد، که برای انتقال فاضلاب از منشأ خود به نقطه‌ای برای تصفیه یا دفع نهایی استفاده می‌شود. به غیر از گندانبار که تصفیه را در محل انجام می‌دهند، انواع دیگری از تصفیه فاضلاب نیز وجود دارد. مجرای فاضلاب، سامانه جا به جایی زیرزمینی پساب و فاضلاب برای دفع بهداشتی و ایمن یا تصفیه است.

 

تاریخ : ۱۳۹۶-۰۷-۱۷